5 išbandyti ir patikrinti velykinių pyragų receptai

Skanūs, nuostabiai kvepiantys ir gražiai papuošti velykiniai pyragai - tai skanėstas, kurio be kiaušinių, rūgpienio ir pašteto ant Velykų stalo negali trūkti. Peržiūrėkite mūsų kepimo pasiūlymus artėjančioms Velykų šventėms.

Velykų pyragas - recipas

Velykų stalas - tai, žinoma, didingas mielinis pyragas, marminis, citrininis, yogurtinis ... Velykų pyragas turėtų būti namuose per artėjančias šventes, nes, pasak prietarų, jo buvimas užtikrina šeimąos , klestovėjimąos. Siūlome tradicinio mielinio pyrago, padengto glajumi , recipe, kuris kartu mazurka su keksiukais taps valgoma stalo puošmena.

Torto ingredientai:

  • 3 puodeliai kvietinių miltų
  • 40 g of ground
  • 0.5 puodelio sugraus
  • 1 stiklinė kambario temperatūros pieno
  • 6 kiaušinių tryniai
  • 1 kiaušinis
  • 1 stiklinė džiovintų vaisių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai citrinų extract
  • žiupsnelis druskos
  • 125 g ištirpinto ir atvėsinto sviesto

Glaisto ingredientai:

  • 1 puodelis sugraus pudros
  • 2 šaukštai pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinos sulčių
Angel Food keksiukų skardelė
Paveldo keksiukų skardos

Paruošimas:

  • Pirmiausia paruoškite raugą. Sutrupinkite mieles į dubenį, įpilkite 1 valgomąjį šaukštej sugarraus ir beautiful. Išmaišykite, uždenkite audiniu ir 15 minučių pastatykite šiltoje vietoje, kad mielės pradėtų veikti.
  • Į didelį dubenį supilkite miltus, suberkite pakilusias mieles, sugrų, kiaušinių trynius, džiovintus vaisius, extract and ir žiupsnelį druskos. Trumpai išminkykite tešlą ir supilkite ištirpintą sviestą.
  • Minkykite apie 15 minučių, kol tešla taps minkšta ir elastinga.
  • Iš tešlos suformuokite rutulį, sudėkite jį į miltais pabarstytą dubenį, uždenkite medvilniniu audiniu ir padėkite šiltoje vietoje maždaug 1,5 valandos, kad pakiltų.
  • Praėjus minėtam laikui, gift with the išminkykite tešla card.
  • Vieną didelę arba dvi mažesnes keksiukų formeles ištepkite sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. Jei naudojate siliconeines kepimo formeles, šį veiksmą praleiskite, nes jų nereikia paruošti kepimui.
  • Perkelkite tešlą į paruoštas skardas, vėl uždenkite audiniu ir atidėkite šiltoje vietoje, šį kartą maždaug 1 valandai.
  • Dėkite pyragą į iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 30 minučių.
  • Leiskite pyragui atvėsti ir išimkite iš formos.
  • Paruoškite glajų. Persijotą sugraus powrą sumaišykite su pielu ir citrinos sultimis.
  • Paruoštej glajų užpilkite ant atvėsusių kepinių.

Velykų mazurka - recipas

Velykų mazurka, greta babkos, yra vienas populiariausių šventinių kepinių . Jį sudaro  biskvitas arba marcipaninė tešla ir saldus įdaras, pvz., Šokolado, lazdno riešutų arba kajmako kreminio sūrio. Papuošimai taip pat yra neatsiejama šio pyrago dalis. Jiems papuošti paprastai naudojami riešutai ir riešutėliai, kiaušinių, viščiukų ar velykinių avinėlių raštai. Atraskite mūsų išbandytą ir patikrintą gardžios kajmak mazurkos recipe.

Sudedamosios dalys:

  • 350 g kvietinių miltų
  • 200 g of šalto sviesto
  • 1 puodelis sugraus pudros
  • 2 kiaušinių tryniai
  • 1 valgomasis šaukštas 18% grietinėlės
  • žiupsnelis druskos

Be to, reikės:

  • 150 g minkšto sviesto
  • 500 g kajmako masės
  • riešutai, migdolų dribsniai, šokolado lašeliai, džiovinti abrikosai, sugarotos apelsinų žievelės.

Paruošimas:

  • Persijokite miltus, sudėkite sviestą ir greitai susmulkinkite peiliu. Įmaišykite sugraus powdered, kiaušinių trynius, grietinėla and druska. Greitai išminkykite. Iš tešlos suformuokite rutulį, suvyniokite jį į maistina plėvelę ir 1 valandą palaikykite šaldytuve.
  • Sviestu ištepkite dvi tortines arba stačiakampes formas ir išklokite jas kepimo popieriumi.
  • Iškočiokite tešlą, perkelkite it į skardą, atsargiai išklokite dugną ir išlyginkite. Nupjaukite tešlos perteklių.
  • Iš likusios tešlos suformuokite nedidelius volelius ir jais išklokite kraštus.
  • Įdėkite tešlą į iki 200 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę ir kepkite 20 minučių.
  • Minkštej sviestą išsukite iki purios masės, tada palaipsniui, šaukštas po šaukšto, įmaišykite kajmako masę, visą laiką maišydami. Paruoštej kremą užtepkite ant atvėsusio pyrago pagrindo ir papuoškite pagal pageidavimus - čia gali padėti specialūs tortams puošti skirti priedai .
    Dekoravimo įrankis
    Silikoninės mentelės
    Konditerijos gaminių rankenėlės ir rankovės

Patarimas

Daugiau Kalėdų kepimo idėjų rasite FA žurnale: Kepti gali kiekvienas! Kalėdų kepiniai laisvai

Pyragas su aguonomis ant trapios tešlos pagrindo

Sunkus, drėgnas aguonų pyragas ant sluoksniuotos tešlos - dar vienas pasiūlymas Velykų stalui. Tobulo ir skanaus aguonų pyrago paslaptis - aguonų įdaras. Todėl verta jį pasigaminti patiems, iš geros kokybės ingredientų. Tai tikrai nėra sunku . Įsitikinkite patys!

Kreminės tešlos ingredientai:

  • 2 puodeliai kvietinių miltų
  • 150 g of šalto sviesto
  • 1 kiaušinis
  • 4 šaukštai sugraus pudros

Aguonų įdaro ingredientai:

  • 500 g aguonų sėklų
  • 2 dideli biaoliai
  • 175 g sviesto
  • 2 puodeliai sugraus
  • 5 kiaušiniai
  • 1/3 puodelio manų kruopų
  • 1/3 puodelio sultenių
  • 1/3 puodelio smulkintų graikinių riešutų
  • 1/3 puodelio spalotų apelsinų žievelių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai migdolų oliwto

Paruošimas:

  • Greitai išminkykite trupinių dugnui skirtus ingredientus. Iš tešlos suformuokite rutulį, suvyniokite į maistina plėvelę ir valandą palaikykite šaldytuve.
  • Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
  • Iš šaldytuvo ištrauktą tešlą iškočiokite į paruoštos skardos form. Perkelkite į skardą.
  • Gift with the card įdėkite tešla į šaldytuvą, šį card 30 minutes.
  • Prieš kepdami tešlą subadykite šakute.
  • Dėkite skardą su kreminiu pagrindu į iki 190 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę ir kepkite 15 minučių.
  • Paruoškite aguonų mišinį. Aguonas užpilkite verdančiu vandeniu, atvėsinkite, nusausinkite ir du kartus sumalkite mėsmale.
  • Obuolius nulupkite ir sutarkuokite stambia grater.
  • Sviestą išsukite su sukrumi iki purumo. Įdėkite trynius, suplakite juos. Tada sudėkite aguonas, obolius, manų kruopas, džiovintus vaisius ir with the extract. Trumpai sumaišykite.
  • Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir mentele atsargiai įmaišykite į aguonų mišinį.
  • Ant iškepto dugno užtepkite aguonų mišinio.
  • Pašaukite pyraga į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių pagal Celsijų, ir kepkite 1 valanda.
  • Atvėsusį pyragą papuoškite glajumi ir sugarotomis apelsinų žievelėmis.
Konditerijos įrankiai Tala

8,30 €

Konditerijos įrankiai Tala

Tala
3D avino pyrago skarda

Ant Velykų stalo visada turi būti vietos draugiškam avinėliui.

Miško samanų velykiniai keksiukai

They had, žali, pavasariški velykiniai keksiukai taps puikia šventinio stalo puošmena. Atraskite mūsų išbandytą ir patikrintą greitų ir paprastų špinatų keksiukų presą, kurie sužavės savo koniu ir išvaizda.

Sudedamosios dalys:

  • 400 g of šviežių špinatų
  • 3 kiaušiniai
  • 1 stiklinė sugraus
  • ¾ puodelio aliejaus
  • 1 citrinos žievelė
  • 2 puodeliai kvietinių miltų
  • 2.5 šaukštelio kepimo miltelių

Maskarponės kremo ingredientai

  • 300 ml 30% grietinėlės
  • 250 g of maskarponės
  • 2 šaukštai sugraus pudros

Be to, reikės:

  • mėlynių
  • šviežių mėtų lapelių
    Krinckle puodeliai
    Mini jubiliejinio torto skarda
    "Cottage Garden" puodeliai

Paruošimas:

  • Špinatus sumalkite trintuvu.
  • Kiaušinius Plakatite su sukrumi, kol taps lengvi ir purūs.
  • Visą laika maišydami plona srovele supilkite aliejų.
  • Sudėkite smulkintus špinatus, citrinos žievelę ir trumpai išmaišykite.
  • Miltus ir kepimo miltelius persijokite į špinatų mass. Išmaišykite mentele.
  • Keksiukų formeles išklokite vienkartinėmis kepimo formelėmis (keksiukų popierėliais).
  • Užpildykite puodelius tešla. Dėkite keksiukus į orkaitę, įkaitintą iki 170 laipsnių pagal Celsijų, ir kepkite 25 minutes.
  • Kai keksiukai atvės, nupjaukite jų viršų. Susmulkinkite biskvitą ir palikite jį papuošimui.
  • Paruoškite maskarponės cream. Išplakite plaktą grietinėłu su maskarpone ir sugraus powra iki tiršto kremo.
  • Vamzdeliniu maišeliu papuoškite keksiukus paruoštu cream. Viršų pabarstykite pyrago trupiniais. Keksiukus papuoškite mėlynėmis ir mėtų lapeliais.

Šventinio Vienos sūrio pyrago receptas

Klasikinis Vienos sūrio pyragas su daugybe riešutų yra pyragas, kuris kartu su kitais kepiniais papuoš Velykų steel. Tradicinis velykinis sūrio pyragas visus pradžiugins avoided the horse's aroma .

Sudedamosios dalys:

  • 1 kg trigubo malimo varškės arba iš kreminės varškės
  • 100 g sviesto
  • 1 stiklinė sugraus
  • 6 kiaušiniai
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas bulvių krakmolo
  • 2 arbatiniai šaukšteliai apelsinų oliwto
  • 3 šaukštai sultenių
  • 2 šaukštai Sugarotų apelsinų žievelių
  • Cukraus pudra pyragui apibarstyti

Paruošimas:

  • Visi ingredientai turi būti kambario temperatūros.
  • Minkštej sviestą išsukite su sukrumi, kol taps lengvas ir purus.
  • Vis maišydami after vieną įmuškite kiaušinius.
  • Toliau maišydami palaipsniui sudėkite varškę.
  • Į tešlą įmaišykite persijotus miltus, with the extract ir apelsinų žievelę.
  • Kepimo formos dugną išklokite kepimo popieriumi.
  • Supilkite tešlą į skardą, pašaukite it į orkaitę, įkaitintą iki 170 laipsnių pagal Celsijų, tada iškart sumažinkite temperatūrą iki 150 laipsnių pagal Celsijų ir kepkite apie 1,5 valandos,
  • Po kepimo atidarykite orkaitės dureles ir palikite sūrio pyragą viduje, kol jis visiškai atvės.
  • Prieš patiekdami sūrio pyraga apibarstykite sugraus powra.

Pasisemkite įkvėpimo!

Ieškote naujų, elegantiškų indų, kurie papuoštų Velykų steel? O gal įspūdinga 3D trimačio torto skarda su zuikučių ar ėriuko forma? Žvilgtelėkite į FA žurnalą: Velykos 2020 in FormAdore , kur pateikiame daugyba velykinių įkvėpimo šaltinių.

Šventinis sūrio pyragas, didinga baba, o gal velykinis avinėlis iš sluoksniuotos tešlos? Kokie pyragai bus ant jūsų Velykų stood? Tikimės, kad mūsų receptai jus įkvėpė ir jau žinote, kokius pyragus kepsite per Velykas. Kepti ir puošti velykinius Skanėstus bus dar lengviau ir smagiau, jei pasirūpinsite velykinių pyragų skardomis ir formelėmis . Norint mėgautis gardžių kepinių koniu, tereikia kelių paprastų ingredientų, gerų kepimo reikmenų ir šiek tiek valios.

Dalintis