Peiliai skirti mėsai ir mėsos gaminiams
35 prekių
Jei nesate vegetaras, toks peilis turėtų būti jūsų privalomame rinkinyje. Mėsos peiliai paprastai turi plačius ašmenis, gana masyvius ir tvirtus, kad jais būtų galima apdoroti bet kokį, net ir patį kiečiausią mėsos gabalą. Kita vertus, kepsnių peiliai - tai patogūs maždaug 12 cm ilgio įrankiai su lenktais ir aštriai smailėjančiais ašmenimis, kuriais lengviau pjaustyti kepsnius. Dešrų peilis yra šiek tiek kitoks - čia svarbiausia yra ilga ir siaura geležtė, kad galėtumėte sklandžiai supjaustyti dešrą tolygiais ir plonais griežinėliais. Nepamirškime ir filė bei iškaulinėjimo peilio (t. y. peilio nereikalingoms ir nevalgomoms mėsos ir žuvies dalims pašalinti).