Kavos aparatai ir kavos virimo aparatai
Johannas Sebastianas Bachas jos garbei sukūrė kantatą. Aromatiniai sodinukai dovanoti didiesiems Europos valdovams. Apie ją parašyta tūkstančiai puslapių pagyrų. Šimtmečius ją mylėjo daugybė gerbėjų. Tai karalių ir žmonių gėrimas, ruošiamas ir vartojamas milijonu būdų. Kava.
Tik geriausi kavos virimo aparatai išgauna geriausią kavos skonį. Kavai ruošti reikia geros įrangos, daug kantrybės ir bent šiek tiek žinių. Išrankiausi kavos mėgėjai įvertins profesionalų kavos aparatą. Tiems, kurie gyvena minimalistiškiau, pakaks kavos virimo indo, stūmoklinio kavos virimo aparato arba originalaus filtrinio kavinuko. Kad išryškėtų gilus juodųjų pupelių skonis geriausiai tinka itališkas kavinukas.
68 prekių
107,00 €
Kavos aparatai ir kavos puodeliai Alessi & Coffee 5 vnt.
Alessi
Išsiuntimas trunka iki 4 darbo dienų
Tendencijos, naujienos ir patarimai.
Paruoškite gardžios kavos - draugams, šeimai, sau
Kaip verdate kavą? Sunku vienareikšmiškai atsakyti į šį klausimą. Yra daugybė būdų, kaip paruošti aromatinį gėrimą. Ar tai filtrinis kavos aparatas, ar stūmoklinis? Naudodamiesi mūsų siūlomais kavos virimo prietaisais pasigaminsite gardų, gilaus skonio ir aromato gėrimą.
Filtrinis kavos aparatas ar stūmoklinis?
Kokie yra skirtingi kavos gaminimo būdai? Vienas jų yra ruošti kavą espreso aparatu. Naudojant šią mašiną aparatas greitai pagamina aromatingą ir intensyvaus skonio gėrimą. Kuris kavos aparato tipą pasirinkti? Filtrinis kavinuką paprasta naudoti. Tereikia į filtro indą supilti maltą kavą, įpilti vandens ir paspausti mygtuką. Vanduo pašildomas, tada įpilamas į kavos indą, iš kurio jis lėtai teka į kavos puodą. Gėrimo ruošimo procesas šiuo kavos aparatu yra gana ilgas, tai gali užtrukti iki kelių minučių. Dėl tokio kavos virimo būdo gėrime yra daugiau kofeino.
Populiarus kavos aparato tipas yra stūmoklinis kavos aparatas, kuriame gaminant kavą naudojamas aukštas slėgis. Verdantis vanduo specialiu siurbliu išpilstomas į kavos indą ir galiausiai - į puodelį. Automatinio kavos aparato didžiausias privalumas yra tas, kad visas kavos gaminimo procesas vyksta be mūsų. Tai reiškia, kad aparatas pats parenka reikiamą kavos ir vandens kiekį, todėl galima išgauti puikaus skonio ir aromato gėrimą. Antrojo tipo stūmokliniai modeliai yra pusiau automatiniai. Jiems būdinga tai, kad po kiekvieno gėrimo paruošimo kavos sietelis turi būti nuimamas specialia rankenėle, o likusios kavos tirščiai pašalinami. Taip pat verta paminėti, kad geriausia aparatui yra šviežios, geros kavos pupelės, kurios turėtų būti sumaltos prieš pat virimą.
FormAdore kavos aparatai skiriasi savo funkcijomis ir kavos ruošimo būdu, tačiau visi jie turi vieną bendrą bruožą. Tai - aukšta gamybos kokybė ir originalus dizainas. Bet kuris iš mūsų siūlomų aparatų, pastatytas virtuvėje ant stalviršio, taps unikali šio interjero puošmena.
Kavos virimas aparate
Kavos virimo aparatai yra lengvai naudojami prietaisai, užtikrinantys, kad iš šviežiai sumaltų pupelių išgautumėte maksimalų skonį ir aromatą. Mūsų asortimente galite rasti kavinukus ir įvairią įrangą, pavyzdžiui, filtrinį kavinuką.
Prancūziško spaudimo aparatas leidžia greitai ir lengvai paruošti gardžią kavą. Įdomu, kaip tai vyksta? Tai lengviau, nei manote! Visų pirma, kavos indui išmatuokite su kavos šaukšteliu keletą pupelių ir sumalkite jas kavos malūnėliu. Išimkite stūmoklį iš dozatoriaus ir supilkite kavą į malūnėlį. Užpilkite karštu vandeniu, uždenkite dangčiu ir atidėkite į šalį maždaug 3 minutėms. Po šio laiko nuleiskite stūmoklį su sieteliu. Gėrimas iš stūmoklinio kavos virimo aparato jau paruoštas! Viskas, ką liko padaryti, tai supilti jį į puodelius ir mėgautis aromatingu bei intensyviu skoniu.
Taip pat verta paminėti filtrinį kavos aparatą. Juo pagaminamas skanus ir subtilus gėrimas, juntamas karamelės bei lengvai skrudintų riešutų aromatas. Norint paruošti pilstomą kavą, reikia specialaus virdulio su pailgu snapeliu. Pilstoma kava - puiki idėja, kaip pasigaminti gerą gėrimą patogiai namuose. Privalote išbandyti!
Itališku kavinuku paruoštas gėrimas
Norint paruošti aromatingą, sodraus skonio espreso kavą, nereikia stūmoklinio aparato. Kokiais kitais būdais galima paruošti kavą? Itališko kavinuko veikimas priklauso nuo slėgio, kuris dėl aukštos temperatūros susidaro apatinėje prietaiso dalyje. Galite rinktis iš aliuminių ir plieninių kavinukų, skirtingo dizaino, spalvų bei talpos. Kavos skoniu galėsite mėgautis iš karto, arba jos pagrindu paruošti kitą kavos rūšį, pavyzdžiui, kapučino ar amerikano.
Kaip naudotis itališku kavinuku? Tai nėra sudėtinga! Pirmiausia įpilkite vandens į apatinę mašinos talpyklą, kad jis pasiektų apatinį apsauginio vožtuvo kraštą. Tada sumalkite pupeles malūnėliu ir supilkite jas į sietą, pritvirtintą prie vandens rezervuaro. Kokia yra geriausia kava aparatui? Galite rinktis bet kokios rūšies kavą, tačiau svarbu, kad pupelės nebūtų per daug stambiai sumaltos. Išlyginkite kavos kiekį, švelniai bakstelėkite sietelį į paviršių. Pastatykite viršutinę kavos virimo aparato dalį ant viryklės ir atsargiai prisukite viršutinį indą prie dugno. Pastatykite kavos virimo aparatą ant viryklės ir pradėkite ruošti kavą. Reikia palaukti kelias minutes, kad verdančiame vandenyje susidarytų slėgis. Kai tik išgirsite burbuliavimo garsą, nuimkite kavos aparatą nuo kaitlentės. Paruošta!
Pasirinkite gerą aparatą ir kasdien mėgaukitės nuostabiai kvapnia, šildančia bei stimuliuojančia kava.