Puodai

33 prekių

Ar grožis gali derėti su kokybe? Taip, jei tik ieškote tinkamose vietose... Viena iš jų - "FormAdore". Kiekvienas mūsų asortimento puodas nuėjo ilgą kelią, kol atsidūrė šioje svetainėje. Kad ir kurį nuspręstumėte pasirinkti, galite būti tikri, kad jis jūsų nenuvils. FA turime tik geriausius puodus. Su storais dugnais, kurie puikiai paskirsto šilumą; pagamintos iš geriausių metalo mišinių; su ilgais garantiniais laikotarpiais. Svarbu tai, kad dauguma mūsų kokybiškų virtuvinių puodų tinka indukcinėms viryklėms.

Visi mūsų puodai yra geri. Tačiau, kalbant apie funkcionalumą, verta juos suskirstyti. Šiuo metu populiariausi yra garuojantys puodai, kurie patrauklūs sveikos mitybos mėgėjams. Kiekvienuose namuose taip pat naudinga  turėti pieno puodą. Medžiaga taip pat yra kriterijus, todėl puodus suskirstėme į plieno, aliuminio ir emaliuotus.

Žiūrėkite visą aprašymą

Rodyti:
1 iš 1
Pasirinkti filtrai:
Puodas užkandžiams gaminti Fissler 14 cm

60,30 €

Puodas užkandžiams gaminti Fissler 14 cm

Fissler(1)
Puodas Viseo 2,4 l žemas

90,40 €

Puodas Viseo 2,4 l žemas

Fissler(1)
Pieno puodas Original Profi Collection 1,4 l

119,70 €

Pieno puodas Original Profi Collection 1,4 l

Fissler
Puodas Snacky aukštas 0,5 l

40,20 €

Puodas Snacky aukštas 0,5 l

Fissler
2 vnt.Puodas Adamant su puodu 2 vnt.

180,00 €

Puodas Adamant su puodu 2 vnt.

Fissler
Pieno puodas Sveto 14 cm

40,20 €

Pieno puodas Sveto 14 cm

Fissler
Rodyti:

Sunku įsivaizduoti virtuvę be puodų, kurie yra būtini skaniam maistui ruošti. Geras puodų rinkinys ne tik palengvina kasdienį maisto ruošimą, bet ir užtikrina, kad maistas būtų skanus ir sveikas. Kokių puodų neturėtų trūkti jūsų virtuvėje? Kurie puodai yra sveikiausi?

Platus kepimo puodų pasirinkimas

"FormAdore" asortimente rasite daugybę skirtingų tipų puodų, kurie skiriasi dydžiu, konstrukcine medžiaga, tinkamumu viryklei, paskirtimi ir dizainu. Svarstote, kokius puodus pirkti savo virtuvei? Pasirinktas daiktas turėtų atitikti jūsų lūkesčius ir poreikius, pagerinti maisto ruošimą, bet ir ilgai tarnauti nepakitęs. Taip pat turėtumėte atkreipti dėmesį į estetiką ir suderinti indų išvaizdą su kita virtuvės įranga.

Puodai ir keptuvės pagal funkciją

Geri virtuvės indai yra tokie geri, kokie geri yra puodai, kuriems jie skirti. Yra daugybė skirtingų puodų ir keptuvių, skirtų skirtingiemstikslams.

  • Tradiciniai puodai maistui gaminti

Tradiciniai puodai su dviem rankenomis ir dangčiu yra neįkainojami virtuvės pagalbininkai. Jų būna įvairių dydžių, dizaino ir spalvų. Jais lengvai išvirsite bulves, makaronus, košę, ryžius arba paruošite skanią sriubą ar troškinį.

  • Prikaistuviai

Prikaistuviai nuo tradicinių puodų skiriasi tuo, kad yra mažesni ir turi vieną ilgą rankeną. Tai geriausi puodai pienui, padažams ir pyragų įdarams gaminti arba sviestui lydyti.

Šie puodai, kaip rodo pavadinimas, skirti gardiems patiekalams gaminti garuose. Daržovės, mėsa ar žuvis dedamos ant specialaus sietelio, kuris kabinamas virš puodo, o puodo dugnas pripildomas vandens. Verdant vanduo su ingredientais išgaruoja aukščiau sietelyje esančio lygio ir taip paruošiamas skanus patiekalas.

Aukštas ir gana siauras puodas su nuimamu sieteliu yra būtinas šparagų mėgėjams.

Mūsų asortimente taip pat rasite puodų kiaušiniams ir žuviai virti.

Puodai ir keptuvės pagal medžiagą

Puodai gaminami iš įvairių medžiagų, iš kurių populiariausios yra

Nerūdijančio plieno puodai pasižymi ilgaamžiškumu, tvirtumu, tvirta konstrukcija ir dideliu atsparumu įlenkimams bei mechaniniams pažeidimams. Geriausių gerai žinomų ir gerbiamų gamintojų, tokių kaip WMF, nerūdijančio plieno puodų dugnas ir sienelės yra storos, todėl indai puikiai praleidžia ir išlaiko šilumą, o maistas neprilimpa prie dugno ir nesudega.

Tai palyginti lengvi puodai, kurie gerai praleidžia šilumą ir tolygiai paskirsto aukštą temperatūrą, todėl maistas išverdamas greičiau. Iš aliuminio pagaminti puodai yra atsparūs pažeidimams ir paprastai turi papildomą dangą, pvz., keraminę, kuri neleidžiamaistui prilipti prie dugno ir pridegti.

Tai vieni sveikiausių puodų, nes jie yra antibakteriniai ir neišskiria kenksmingų medžiagų. Be to, emalis nekeičia ruošiamo maisto skonio. Taip pat verta paminėti nesenstančio dizaino emaliuotus puodus, kurie puikiai atrodo retro ar kaimiško stiliaus virtuvėse.

  • Ketaus puodai

Labai tvirti, ilgaamžiai, atsparūs bet kokiems pažeidimams ir aukštai temperatūrai, įbrėžimams, gana sunkūs puodai, kurie puikiai praleidžiairišlaiko ruošiamo patiekalo šilumą. Jie puikiai tinka maistui gaminti, taip pat troškinti ir kepti, nes maistą juose galima ruošti net orkaitėje.

Į ką dar reikėtų atkreipti dėmesį renkantis puodą?

Pirkdami viryklę turite atsižvelgti ne tik į jos paskirtį ir konstrukcijos medžiagą, bet ir į kitus dalykus. Kas tai yra?

  • Viryklės reguliavimas

Prieš pirkdami puodą, turėtumėte atkreipti dėmesį į jo tinkamumą tam tikrų tipų viryklėms. Tai ypač svarbu, jei turite indukcinę kaitlentę. Indukciniai puodai turi specialų feromagnetinį pagrindą, kurį aptinka indukcinė viryklė. Dauguma "FormAdore" siūlomų puodų tinka visų tipų viryklėms.

  • Bazė

Taip pat svarbu, kad puodo dugnas būtų pakankamai storas, kad maistas prie jo nepriliptų. Geriausi puodai turi dvigubą ar net trigubądugną.

  • Talpa

Puodą reikėtų rinktis ne tik pagal jo tipą, bet ir pagal ruošiamo maisto kiekį. Ryžiams ar makaronams virti pakanka vidutinio dydžio puodo. Kita vertus, didelis puodas tikrai pravers, jei norėsite virti sriubą ar troškinį. Todėl verta įsigyti rinkinį su dideliais ir mažais puodais.

  • Dangtis

Puodai paprastai parduodami su dangčiu, kuris padeda pagreitinti virimo procesą ir apsaugo viryklę nuo nešvarumų. Dangtis turėtų būti šiek tiek išgaubtas, kad puode geriau cirkuliuotų oras, taip pat jame turėtų būti nedidelė anga, kad gaminant maistą garai išeitų į išorę.

  • Dizainas

"FormAdore" siūlomi kepimo puodai žavi stilingu ir moderniu dizainu, forma ir spalvomis . Rasite juodos, baltos, sidabrinės ir rožinio aukso spalvos puodų, todėl juos lengva priderinti prie virtuvės interjero.

Pasirinkite aukštos kokybės puodus ir pamatysite, kad kasdienis maisto gaminimas taps malonumu.