Grafinai, dekanteriai viskiui, vynui, kt.
95 prekių
Raudonuosius vynus, taip pat kai kuriuos baltuosius vynus prieš patiekiant reikėtų dekantuoti. Šis procesas labai pagerina vyno skonį, pašalina iš gėrimo nuosėdas ir jį oksiduoja. Kad dekantavimas būtų optimalus, reikalingas dekanteris vynui arba profesionalus dekanteris. Atminkite: kuo jaunesnis ir aštresnis vynas, tuo daugiau deguonies jis gauna!
Dekanteriai ir grafinai taip pat yra aksesuarai. Jie tampa unikalia puošmena ir ryškiu stalo kompozicijos elementu. Toliau pateiktoje kategorijoje rasite ne tik tradicinės formos dekanterius, bet ir avangardinius dekanterius, profesionalius dekanterius, o šio žanro klasika - krištolinis grafinas. Mūsų pasiūloje taip pat rasite dekoratyvinių indų, skirtų kitiems alkoholiniams gėrimams patiekti, pavyzdžiui, tai būtų grafinas viskiui ar konjakui.